In januari 2019 is Van Dijk Duurzaam gelanceerd als aparte bedrijfstak van Van Dijk Techniek. Van Dijk Duurzaam concentreert zich op de elektrische installaties. Bij Van Dijk Techniek ligt de focus op de industrie. Zij hebben veel ervaring in verschillende sectoren, waaronder olie & gas, petrochemie en de maritieme sector. Hieronder leest u alles wat u moet weten over deze verandering.

Splitsing

De laatste tijd groeien de activiteiten van Van Dijk hard. Duurzaamheid is, naast veiligheid en gemak, een belangrijke pijler voor ons. Met de nieuwe naam, komt er meer ruimte voor deze taken. Ook zorgt de naam voor de klanten voor een duidelijk onderscheid tussen de uiteenlopende werkzaamheden. De naam is herkenbaar en weergeeft de ambities van onze onderneming. Omdat de bedrijven dicht bij elkaar staan, is er gekozen voor een naam die aansluit op de oude.

Duidelijke focus

Voor de klant verandert er niets. Het enige dat anders is, is de naam van het bedrijf. De diensten die nu door Duurzaam aangeboden worden, werden eerst door Techniek gedaan. Van Dijk Duurzaam richt zich op de elektrische installaties voor bedrijven, particulieren, aannemers en wooncorporaties. We trekken kabels, plaatsen groepenkasten en zonnepanelen, installeren sfeervolle LED verlichting en zorgen voor de bijbehorende schakelaars en stopcontacten. Ook zijn wij er voor het onderhoud en de reparaties. De werkzaamheden in de industriële sector blijven bij Van Dijk Techniek.

Eerlijke kwaliteit

Van Dijk Duurzaam speelt in op de dromen en ambities van de klant. Samen met de klant kijken we naar de huidige elektrische installatie. Hierna wordt een keuze gemaakt uit de vele mogelijkheden. Om u met een goed gevoel achter te kunnen laten, gaan we voor eerlijke kwaliteit. Zo kunnen we samen in goed vertrouwen uw wensen realiseren.

 

Een overzicht van de producten en diensten van Van Dijk Duurzaam, vindt u hier.
Hier vindt u een overzicht van de producten en diensten die Van Dijk Techniek biedt.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pim van der Linde
Telefoon: 06 – 37 15 22 92
Mail: pim@vandijkduurzaam.nl

Snel & eenvoudig een heldere offerte