Met onze dienst beveiligingscamera’s & netwerk krijgt u meer controle en zekerheid over de veiligheid van uw organisatie en personeel. Zo heeft u inzichtelijk wat er speelt op en rondom het bedrijventerrein.

Waarom beveiligingscamera’s?

Iedereen binnen de organisatie heeft baat bij beveiligingscamera’s. Vaak worden de camera’s geassocieerd als het controleren van het personeel, wat in onze ogen een misvatting is. In de praktijk zien we dat de organisaties al snel vertrouwd zijn met een dergelijk systeem, daarmee bedoelen we ook het personeel. Wat zijn de voordelen?

 

  • Alarmering bij noodsituaties.
  • Het systeem is 24/7 te benaderen.
  • Een beveiliging voor binnen en buiten, dag en nacht.
  • Aandacht voor veiligheid & gemak.
  • Bestanden kunnen lokaal of in de cloud opgeslagen worden.

 

Nog belangrijker is de inzet en het gebruik van de beveiligingscamera’s. Het systeem moet meerwaarde bieden aan de kern van uw activiteiten. Hier komt maatwerk aan te pas.

Samen maatwerk

Samen maatwerk is het nastreven van het automatiseren van een systeem dat past bij uw organisatie. Van Dijk Duurzaam en Elektron komen graag langs voor de installatie van een op maat gemaakt systeem (IP-camera’s & WIFI camera’s). We werken samen om deze dienst mogelijk te maken. Zo combineren we de IT van Elektron en de installatie van Van Dijk Duurzaam, zodat we u iets waardevols kunnen aanbieden. We werken met o.a. de merken Hikvision, ‘s werelds grootste leverancier van videobewakingsproducten en Vivotek met een groot aanbod aan luxe camera’s.

 

 

U kunt ons bellen voor meer informatie of neem contact op via onze website doormiddel van het contactformulier. Ook kunt u terecht bij onze partner Elektron www.elektron-systems.nl

Snel & eenvoudig een heldere offerte